Xarop de magrana

Ingredients

  • Magranes vermelles ben madures
  • 1 1/2 vegades el suc de les magranes en sucre

Elaboració

Partir les magranes per la meitat, treure els grans i barrejar-los amb la polpa, compte amb no barrejar les telillas.
Pesar tot, posar en una cassola, afegir el mateix pes d'aigua freda; coure aquesta barreja durant 10 minuts.
Passar-ho a través d'un tamís fi i fer macerar el suc obtingut durant 24 hores.
Passar després el suc a un altre recipient, filtrat.
Pesar el suc i comptar 1 1/2 vegada el seu pes en sucre.
Posar el suc i el sucre en un vas sense estanyar; posar a bullir i deixar que bulli 5 minuts, apartar després del foc.
Deixar refredar, filtrar de nou i posar en ampolles

10min

Notes

Maceració 24 hores
cocció 15 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: