Xarop de magrana

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Magranes vermelles ben madures
  • 1 1/2 vegades el suc de les magranes en sucre

ElaboraciĂł

Partir les magranes per la meitat, treure els grans i barrejar-los amb la polpa, compte amb no barrejar les telillas.
Pesar tot, posar en una cassola, afegir el mateix pes d'aigua freda; coure aquesta barreja durant 10 minuts.
Passar-ho a travĂŠs d'un tamĂ­s fi i fer macerar el suc obtingut durant 24 hores.
Passar desprĂŠs el suc a un altre recipient, filtrat.
Pesar el suc i comptar 1 1/2 vegada el seu pes en sucre.
Posar el suc i el sucre en un vas sense estanyar; posar a bullir i deixar que bulli 5 minuts, apartar desprĂŠs del foc.
Deixar refredar, filtrar de nou i posar en ampolles

10min

Notes

MaceraciĂł 24 hores
cocciĂł 15 minuts


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Xarop de magrana

Enllaça aquesta recepta:

952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!