Amanida d'alvocats, fulles verdes, maduixes i ametlles

Ingredients

  • 2 alvocats madurs
  • 2 tasses de maduixes
  • 2 tasses de fulles verdes(espinancs, canonges, ruca)
  • Ametlles
  • Oli d'oliva
  • Mel
  • Sal
  • 1 cullerada de llavors de rosella

2 racions

Elaboració

En un bol per amanides barregem les fulles verdes, les maduixes, netes i partides per la meitat, els alvocats i les ametlles. Fem una salsa batent l'oli amb un parell de cullerades de mel, les llavors de rosella i la sal.
El reservem a la nevera fins al moment de servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: