Amanida d'alvocats, fulles verdes, maduixes i ametlles

Ingredients

  • 2 alvocats madurs
  • 2 tasses de maduixes
  • 2 tasses de fulles verdes(espinancs, canonges, ruca)
  • Ametlles
  • Oli d'oliva
  • Mel
  • Sal
  • 1 cullerada de llavors de rosella

2 racions

Elaboració

En un bol per amanides barregem les fulles verdes, les maduixes, netes i partides per la meitat, els alvocats i les ametlles. Fem una salsa batent l'oli amb un parell de cullerades de mel, les llavors de rosella i la sal.
El reservem a la nevera fins al moment de servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: