Goulash cuit en olla a pressió

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gs de bou tallat a daus grans
  • 300 gs de pit de porc
  • 500 gs de patates,
  • 2 culleradetes de paprika
  • 3 cebes 1 gra d'all
  • 4 cullerades de crema de llet fresca
  • 50 gs de margarina
  • 1 cullerada d'oli
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Escalfar l'oli i la margarina en una olla a pressió, posar a sofregir el pit de porc i el bou tallats a daus gruixuts d'uns 4 centímetres de costat.
Peleu les cebes i tallar-les molt fines, pelar el gra d'all, afegir-lo, així com el paprika, salpebrar i barrejar-ho tot, afegir dos o tres gots d'aigua; tancar l'olla a pressió i deixar coure durant 50 minuts aproximadament.
Posar a escalfar una font de servir així com un bol per amanides
Peleu les patates, tallar-les a trossos obrir l'olla a pressió i col·locar-les sobre de la carn, tornar a tancar l'olla i deixar coure encara 10 minuts.
Treure les patates, posar-les en un bol per amanides; col·locar el goulash a la font en el moment de servir afegir-hi la crema de llet fresca i barrejar, servir molt calent

1h

Notes

Aquest plat es pot servir també amb un arros en lloc de patates.
La preparació son 30 minuts, més 60 de cocció


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimada Fernanda: arregla en el primer paràgraf de la recepta "el de buey cortados"
Amb una forta abraçada
Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!