Cigalas con canela y pimienta

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigalas,aceite,sal,pimienta,canela en polvo,el zumo de un limon

2pe racions

Utensilis

un vol y una sarten

Elaboració

en el vol se echan las cigalas, sal,pimienta, la canela en polvo,el zumo del limon y se deja maderar durante media hora . pasado este tiempo , se pone una cacerola con el aceite tapada , cuando el aceite parece que se va a quemar, se echan las cigalas con todo y se tapan,y se dejan como 5 minutos y se apaga el fuego , se puede comer en frio o en caliente.

10min

Notes

el macerado se le puede hacer antes

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

746 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: