Patatas al comino

Ingredients

  • 4 patatas(patata por persona si es grande)
  • Comino en grano
  • Aceite
  • Sal gorda
  • 15 granos de pimienta negra
  • Cilandro fresco
  • 1 pastilla de avecrem vegetal
  • Azafran o colorante

4 racions

Utensilis

sarten
espumadera
cazuela
cuchillo

Elaboració

se pelan las patatas y se cortan a rodaja no muy finas,se frien en abundante aceite antes de que se termine de poner tierna se retira.
se pone en la cazuela un poco de aceite y se incorpora todo majado que se ha hecho en el mortero con las hierbas y la pastilla de avecrem, sal, cilandro pimienta y el comino.
la majada se pone en la cazuela se sofrie un poco y se incorpora las patatas se rehoga un poco todo y se añade un poco de agua se deja hervir hasta que esten tiernas las patatas.

25min

Notes

puedes añadirle un huevo por persona, al añadir el agua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: