Rancho

Típica de: Espanya → aragon
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 gramos de cuello,falda y otras partes poco aprovechables del cordero,
  • una cebolla grande,
  • un pimiento,
  • un tomate grande,
  • una hoja de laurel,
  • tres dientes de ajos,
  • un octavo de litro de aceite,sal
  • un kilo de patatas

4 racions

Elaboració

Se pone el aceite al fuego y cuando está caliente se rehoga bien la carne; se agrega el pimiento y, una vez dorado, el resto de los ingredientes; rehogado todo, se agrega agua hasta cubrir la carne y se continúa echando a medida que se vaya evaporando. Cuando la carne está tierna, se añaden las patatas troceadas hasta su cocción.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: