Brazo de gitano de patatas

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ¼ kg. De patatas
  • 50 gr. Mantequilla
  • ½ kg. Tomate
  • ¼ kg cebolla
  • 100 gr. Bonito en aceite
  • Sal
  • Salsa mahonesa
  • 1pimiento morron
  • Aceitunas rellenas

4 racions

Utensilis

1cacerola
1sart
1paño blanco
1cuchara
1plato hondo

Elaboració

Hacer un pure de patata espeso, picar la cebolla y el tomate en trozos pequeños. Freir ambas cosas ligeramente, añadir el bonito mezclandolo bien con el tomate y la cebolla, comprobar el punto de sal y reservar en un plato.
Humedecer un paño en agua templada, extender el pure sobre la mesa procurando que no tenga pliegues. Extender es pure sobre el paño dejandolo del grosor de un dedo aproximadamente.
Colocar el relleno en el centro del pure formando un monticulo alargado, pero sin llegar a las esquinas, anrollar el pure en forma de cigarrillo ayudandose del paño.
Golpea las puntas del rollo a traves del paño para su remate.
Vuelca el rollo sobre una fuente ovalada de forma que quede centrado.Adornar con salsa mahonesa, pimiento morron y aceitunas.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: