Coliflor a la napolitana

Ingredients

  • 1 coliflor petita
  • 1 ceba mitjana picada
  • 12 olives a rodanxes
  • 40 grams de tàperes picades
  • 400 grams de tomàquet perita en llauna
  • 25 cc d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sucre
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Talla la coliflor en ramells i cuina al vapor fins que estiguin tendres.
Liquar bé els tomàquets amb el seu líquid a màxima potència.
Col·locar en una paella oli d'oliva i fregir la ceba, després afegir el tomàquet, les olives, les tàperes, el sucre i deixeu cuinar a foc lent uns 30 minuts.
Afegir la coliflor i barrejar fins que s'impregni amb la salsa, retira i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: