LLit de lluç al forn amb barreja de fruita seca i un toc de maionesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → catalana
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 lluç de 1,5 Kg(sencer o a rodanxes és optatiu)
  • 1 ceba grossa
  • 4 patates grosses
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 grapat de nous
  • Mel
  • Maionesa
  • Oli

6 racions

Utensilis

1safata de forn
1 paella
1 ganivet

Elaboració

Talleu les patates a rodanxes primes i poseu un raig doli dins la safata d'anar al forn.Col.loqueu-hi les patates, fen un llit,i al damunt les rodanxes de lluç.
A continuació, poseu-hi una capa de ceba que prèviament haureu caramel-lizat amb una mica de mel.
Als 15 0 20 minuts de cocció amb el forn a 200 graus,acabeu-ho de coure abocant-hi per sobre maionesa al gust barrejada amb nous i pinyons esmicolats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: