LLit de lluç al forn amb barreja de fruita seca i un toc de maionesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → catalana
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de 1,5 Kg(sencer o a rodanxes és optatiu)
- 1 ceba grossa
- 4 patates grosses
- 1 grapat de pinyons
- 1 grapat de nous
- Mel
- Maionesa
- Oli
6 racions
Utensilis
1safata de forn
1 paella
1 ganivet
Elaboració
Talleu les patates a rodanxes primes i poseu un raig doli dins la safata d'anar al forn.Col.loqueu-hi les patates, fen un llit,i al damunt les rodanxes de lluç.
A continuació, poseu-hi una capa de ceba que prèviament haureu caramel-lizat amb una mica de mel.
Als 15 0 20 minuts de cocció amb el forn a 200 graus,acabeu-ho de coure abocant-hi per sobre maionesa al gust barrejada amb nous i pinyons esmicolats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
883 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.