Espatlla de xai al forn amb patates
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una espatlla de xai
- Unes quantes cebes de platillo
- Carrotes
- Un porro
- Una fulla d'api
- Una cabeça d'alls
- Un parell de patates petites
- Un gotet de conyac
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Un raig dolí d'oliva
2 racions
Utensilis
Una plata de forn i un ganivet de cuina.
Elaboració
Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls.
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac.
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona més i ja estarà.
2h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.