Espatlla de xai al forn
Ingredients
- Una espatlla de xai
- Unes quantes cebes de platillo
- Carrotes
- Un porro
- Una fulla d'api
- Una cabeça d'alls
- Un parell de patates petites
- Un gotet de conyac
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Un raig dolí d'oliva
2 racions
Utensilis
Una plata de forn i un ganivet de cuina.
Elaboració
Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls.
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac.
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona més i ja estarà.
2h
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.