Espatlla de xai al forn

Categoria:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (11 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una espatlla de xai
  • Unes quantes cebes de platillo
  • Carrotes
  • Un porro
  • Una fulla d'api
  • Una cabeça d'alls
  • Un parell de patates petites
  • Un gotet de conyac
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Un raig dolĂ­ d'oliva

2 racions

Utensilis

Una plata de forn i un ganivet de cuina.

ElaboraciĂł

Tallem l'espatlla en dos o tres trossos, la salpebrem i la posem en una plata de forn, amb una mica d'oli, les cebes senceres, les carrotes tallades del llarg, el porro, l'api i la cabeça d'alls.
Quan tot plegat sigui mig cuit, hi afegim el conyac.
Les patates, les fregim a part i les posem a la plata de l'espatlla.
Ho deixem coure una estona mĂŠs i ja estarĂ .

2h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espatlla de xai al forn

Enllaça aquesta recepta:

7244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



5 comentaris:

Joan Corminas diu:
la pas a la llista d'espera. grĂ cies
ConcepciĂł Casanellas Font diu:
Que son carotes?
Joan Corminas diu:
Amiga Concepcio
Las carotes son las pastanagues. Espero haver-te ajudat
Una forta abraçada.

Joan.c
Jordi Bosch Negre diu:
Te raĂł en Joan, i a mĂŠs estĂ  mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Jordi Bosch Negre diu:
Correctament, pastanagues.GrĂ cies Joan.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!