Tartitas de pistacho

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g pistachos molidos, 50 g pistachos pelados, 250 g azucar, 5 huevos, 1 cuchara de brandy, una cucharita de ralladura de limon o de canela esta es (opcional) y Azucar glace para espolvorear.

4pe racions

Utensilis

Un plato ondo para mezclar, y una tartera para el horno.

Elaboració

1º Mezclar los huevos con el azucar, sin batir demasiado. Añadir los pistachos molidos, la ralladura de limon o la canela y el brandy. 2º Verter la masa en moldes individuales. Colocar unos pistachos enteros encima de cada una. 3º Hornear a 160 grados durante aproximadamente 15 minutos. Comprobar el punto de coccion pinchando con una aguja; esta debe salir limpia. Desmoldar y dejar enfriar. y servir.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Angel Moreno Pinel diu:
Hola Jordi: espero que te gusten los platos de 1º 2º y 3º.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: