Tocinillo de cielo

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 yemas, 2 claras, 500g de azucar, y hacer el CARAMELO; 5 cucharadas de azucar y unas gotas de agua.

8 P racions

Utensilis

Un Cazo, una cazuela, una fuente refrectaria, un colador, una cuchara, y una auja.

Elaboració

CARAMELO; En un cazo, poner al fuego las 5 cucharadas de azucar y unas gotas de agua. Calentar hasta que se forme un caramelo clarito. Verrter en el molde y caramelizar el fondo. y en friar.
2º En una cazuela, hervir el agua con azucar, contando 5 minutos desde que empieza a hervir. Entibiar. Mezclar ligeramente las yemas y las claras. Añadir el almibar y pasar la mezcla a traves de un colador.
3º Verter en un molde caramelizado y tapar. Cocer al baño Maria durante unos 40 minutos a 160º. Verificar el punto de cocciòn pinchando con un aguja; èsta deberá salir limpia. Enfriar y desmoldar.

1h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: