Souffle de puerros y langostinos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200g de langostinos, 1 puerro, 60g mantequilla, 75g harina, 350ml de caldo de pescado, 4 huevos, sal y pimienta.

4 racions

Utensilis

un guchillo, un recipiente para hornear, cuchara, y una sopera para mezclar.

Elaboració

1º Precalentar el horno a 180º. Pelar y trocear los langostinos, pelar y cortar en juliana fina el puerro. Calentar un cazo amplio con la mantequilla, estofar el puerro junto a los langostinos. Incorporar el harina y tostar el harina. regar con caldo poco a poco si dejar de remover hasta que la mezcla espese. Salpimentar.
2º Separar las yemas de las claras. Montar las claras hasta que esten muy firmes y mezclar con cuidado con las yemas. Mezclar con la preparación anterior con movimientos envolventes para no bajar las claras hasta que quede una mezcla homogénea.
3º Rellenar los moldes elegidos con esta preparación y hornear durante 25 minutos. Sacar del horno y servir enseguida.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1457 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: