Robiols de Mallorca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Mallorca
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 Vermells d'ou
  • 1 kg. i 500 gr. de farina de força (+ o-)
  • 400 gr de sucre pols
  • 3 taronges sucades
  • 1/2 Tassó d'oli
  • 400 gr. de Saïm (fus amb el sucre)
  • 2 o 3 llimones ratllades
  • 1 tassonet d'anis(opcional)
  • Mermelada, cabell d'angel, crema, el que agradi per farcir.
  • Empanades: carn de xai, sobrassada, botifarró, ventresca, pebre bó i oli.

Elaboració

Fondre el sucre amb el saïm i l'oli una, una volta que quedi cremòs afegir-hi tota la resta d'ingredients meins el gotet d'anis. Donar forma d'empanadilla (ja heu vist els robiols) es a dir fer rotlos farcir-los amb la mermelada, tancarlos en forma d'epanadilla i enformar.
Els crespells se fan amb la mateixa pasta peró sence farcir, son com galetetes. Epolvar de sucre pols.
Per les panades fer forma d'empanada Mallorquina. trempar la carn amb pebre bo i oli i posar una talladeta de sobrassada, botifarró i ventresca, tapar i enfornar, tenen forma de flam.
Aquesta recepta se fa a Mallorca ara per a pasqua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1715 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: