Menjablanc de Riudoms

Ingredients

  • Un pot de llet d'ametlles d'un quilo
  • 300 grams de midó
  • 200 grams de farina da arrós
  • Dues pells de llimona i una branca de canyella.
  • 3 litres d'aigua

Elaboració

Es desfà la llet d'ametlles, amb els tres litres d'aigua quan esta desfeta la llet es posen
els ingredients, la pell de la llimona i la branca de canyella. Es posa al foc remenant tot
seguit quan comença a bullir es deixa 20 minuts mes fins que s'espessegi bé.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: