Caballa en escabeche

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 caballas pequeñas
  • 3 vasos de vino blanco seco
  • 3 vasitos de vinagre de calidad
  • 1 zanahoria
  • 2 cebollas
  • 2 dientes de ajo
  • 1 ramito de laurel
  • Tomillo
  • Perejil
  • 15 granos de pimienta
  • Sal
  • Pimienta

6 racions

Utensilis

1 cuchillo
1 cazuela, a poder ser, mejor de barro,

Elaboració

Cortar la zanahoria, cebollas y ajos, en rodajas finas, preparar el ramito compuesto.
En un cazo poner el vino, vinagre, cebollas, ajos zanahorias, los granos de pimienta y el ramito compuesto. Tapar y dejar hervir 30 minutos.
Colocar las caballas limpias y vacías en una cazuela de barro tapada. Poner al fuego, con un difusor debajo para que la cocción sea más lenta y regular.
Verter el escabeche preparado hirviendo, junto con todas las hortalizas sobre las caballas, que tienen que estar completamente cubiertas.
Tapar la cazuela y dejar cocer suavemente 10 minutos. Dejar enfriar y servir en la misma cazuela. Pueden conservarse varios días en el frigorífico.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Magrada molt aquesta recepta, a casa sempre fem sardina amb escabeitx, el verat no haviam fet mai. El provarem.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: