Rabo de buey estofado

Categoria:
Típica de: Espanya → vizcaya
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/kg y medio de rabo de buey,2/cebollas,2/pimientos rojos,
  • 4/pimientos italianos verdes
  • 1/cabeza 5/zanahorias,3/ojas de laurel,un ramito de tomillo
  • Una cabeza de ajo enteravino tinto

4 racions

Utensilis

paresina

Elaboració

Dejamos a macerar el rabo con todas las verduras unas 8 o 9 horas
el rabo lo cortaremos por las bertebras que tiene y sino que no locorten
en la carniceria,toda esta maceración la cubriremos con el vino tinto
en una paresina pondremos chorro de aceite de oliva añadir el rabo y
todas las verduras,mobemos y acontinuación el vino de la maceración
reduce y añadimos un poco de caldo de carne dejamos cocer es un guiso
que nesita mucha cocción hora y media aprosimadamente
una vez cocinado sacamos las piezas de rabo y pasamos,la salsa
por tamiz o el chino para afinarla guarnición patatas cocidas
le va bien y sino al gusto

2h

Notes

Tambien podemos hacer en olla apresión,en menos tiempo lla sabemos
o en cazuela de barro


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: