Calderete

Típica de: Espanya → aragon
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conejo;
  • 400 grs. de lomo de cerdo;
  • 200 grs. de chorizo;
  • 300 grs. de tocino entreverado;
  • 4 pimientos;
  • 6 dientes de ajo;
  • 300 grs. de espárragos;
  • 200 grs. de guisantes;
  • 3 docenas de caracoles;
  • 300 grs. de patatas; agua.

Elaboració

Rehogar en una paella con abundante aceite el conejo troceado, el lomo de cerdo cortado en lonchas pequeñas, el chorizo a trozos, el tocino a dados, los pimientos a tiras y los dientes de ajo enteros.
Cuando esté casi frito agregar las patatas cortadas a trozos y darles una vuelta hasta que tomen color. Cubrir con agua y añadir los espárragos y guisantes. Cocer alrededor de una hora y echar los caracoles bien limpios prolongando la cocción unos 20 minutos. Rectificar de sal

2h

Notes

acompanyar con un buen tintorro de la region de la rioja


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: