Arroz a banda

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g. De rape
  • 250 g. De mero
  • 1 anguila
  • ½ kg de mejillones
  • Azafrán
  • 1 cucharada de cebolla picada
  • 1 ramillete de hierbas ,(apio,estragón,perejil, laurel ,tomillo)
  • 2 dientes de ajo
  • 1 taza de alioli
  • 400 g. De arroz

4 racions

Utensilis

Colador
Cazuela
Sarten
Paella

Elaboració

Limpiar y trocear el pescado . Cocer los mejillones y después sacarles la concha . Colar el agua
de cocción de los mejillones. Añadir 1 litro más de agua y cocer a fuego lento durante 10 minutos.
Colar bien el caldo , sazonar , y añadir las hierbas y el azafrán bien triturados . Añadir el pescado
cuando empiece a hervir.Después cocer a fuego lento durante 5 minutos . Retirar el pescado con
un colador . En una sartén poner la cebollaa dorar y rehogar el arroz ligeramente. Mojar el contenido de la sartén con el caldo (al que previamente se les habrán sacado las hierbas), añadir
los ajos machacados y , a fuego moderado , cocer durante 20 minutos. Retirar del fuego y remover.
Tapar y dejar reposar unos minutos. Servir con unas cucharadas de allioli o mahonesa.
El rape y el mero pueden sustituirse por otro tipo de pescado.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: