Bacallà a la llauna

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà
  • 4 grans dáll
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • ½ got de vi blanc
  • Julivert fresc picat
  • Farina per arrebossar
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis


Elaboració

Dessaleu els lloms de bacallà i assequeu-los bé
Enfarineu-los i fregiu-los en oli dóliva abundant fins que estiguin lleugerament daurats.
Col.loqueu el peix en una font dálumini o llauna.
Escalfeu el forn a 200 C.
Retireu una mica d'oli d'haver fregit el bacallà i en una altra paella daurar amb aquest oli els alls tallats a làmines . Incorporeu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i de seguida afegiu-hi el vi blanc. Deixeu coure uns minuts i aboqueu-ho damunt del bacallà.
Introduïu la llauna al forn durant 10 minuts aproximadament.
Serviu el plat ben calent amb una mica de julivert fresc picat pel damunt.

30min


Recepta de cuina de Bacallà a la llauna
per Vicky Roiget
Recepta de cuina de Bacallà a la llauna
BACALLÀ A LA LLAUNA
per Yolanda grau

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Tiene muy buena pinta lo probaré
evelin cardona diu:
Es molt fácil, la propera setmana el provaré.
m.carme ferré diu:
sempre m'agradad saber com es feia aquesta recepta la probare pronte.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: