Síntesi de calçotada

Ingredients

  • 20 calçots
  • 100 cc de salsa per calçots, espessa
  • 5 grs. de agar-agar

4 racions

Utensilis

una foguera de redoltes
una trituradora
un ganivet que talli

Elaboració

cal disposar d'un manat(de 15 a 20)de calçots cuits de la manera tradicional
es pelen com si anéssim a menjar-los i els hi tallem la punta verda (la que no ens menja).
els triturem fins a tenir una pasta de consistència cremosa, afegint'li una mica d'aigua, si cal.
desfem el agar-agar en una tassa d'aigua calenta i ho barregem amb la crema de calçots.
ho aboquem en un motlle de silicona, o similar, fent una capa de uns 2 cm. i ho guardem a la nevera.
passades dues hores ja es pot desemmotllar i, amb un ganivet ben esmolat, fer cubs de 2x2 cm.
els posarem en en la safata per servir-los, separats i amb una culleradeta de cafè de salsa per calçots damunt de cada cub.
s'ha de servir temperat però no calent

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: