Crema d'alvocat amb xocolata

Ingredients

  • ½ magrana
  • 4 cullerades de cacau en pols (per beguda)
  • 1,5 dl de crema
  • 1 alvocat madur
  • Una culleradeta de suc de llimona
  • 200 grams de crema fresca

4 racions

Elaboració

Separa les llavors de magrana amb una cullera.
Barreja el cacau amb crema de llet.
Bat la crema de llet a punt de neu.
Talla l'alvocat per la meitat, treu el nucli, separa la carn de la closca i ruixa amb suc de llimona.
Agrega la crema fresca i bat tot amb una batedora de mà.
Afegeix la nata muntada i barreja bé.
Aboca la crema en gots i escampa pel damunt, pols de cacau i llavors de magrana.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: