Braç de gitano d'espinacs

Ingredients

  • 500 grs espinacs,
  • 5 ous,
  • 100 ml nata liquida,
  • 250 formatge tipus philadelphia,
  • 200 grs. salmo fumat
  • Sal i pebre negre

6 racions

Elaboració

Renteu i bulliu els espinacs amb una mica de sal i escorreu-los molt be.
Separeu els rovells d’ou de les clares. En un bol, barregeu, amb la trituradora elèctrica, els espinacs, els rovells, la nata, sal i pebre. Aneu afegint-hi, a poc a poc, les clares d’ou muntades a punt de neu.
Poseu la barreja en una plata de forn, grossa i plana, folrada amb paper antiadherent, o sobre un silkpat. Poseu-ho al forn a 180º i deixeu-ho coure uns 20 min. Si la massa s’infla, no passa res, quan la retireu ja baixarà.
Amb calent doneu-li la forma de braç. Quan la massa sigui freda, poseu-la sobre el marbre de la cuina, damunt de un paper film. Unteu-la amb la crema de formatge i distribuïu-hi per sobre unes làmines de salmó fumat. Enrotlleu-la donant-li forma de braç de gitano (tan estret com pugueu).
Poseu-ho a la nevera 2 h. Talleu-ho a trossos d’un gruix de dos dits. Es pot decorar amb tomaquets cherry, ciboulette......,.,.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: