Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
Ingredients
- 2 cebes vermelles grans
- 2 cullerades de mantega
- 4 cullerades de sucre
- 2 baguetes a 260 g
Coberta:
- 6 cogombres
- 80 grams d'api
- ½ remet, d'anet
- 1 xili
- 3 cullerades de vinagre de poma
- 8 llesques de formatge per raclett a 50 grams.
4 racions
Elaboració
Talla les cebes en anells prims.
Desfés la mantega en una paella.
Afegeix el sucre i remou bé.
Agrega els anells de ceba.
Remena amb agitació constant fins que es caramel·litzi i obtingui un color groc daurat i reserva a part.
Tallar les baguetes en 6 peces.
Talla cadascuna, per la meitat.
Coberta:
Pica a daus petits, el cogombre, l'api i l'anet i barreja bé.
Talla el xili en anells fins, elimina les llavors, si així o desitges,
i barreja la coberta, amb el vinagre de poma.
Col·loca els anells de ceba caramel·litzats a la meitat inferior dels trossos de baguet.
Fon el formatge per raclet en una paella revestida de tefló.
Reparteix, el formatge fos sobre els trossos de Baget i adorna el damunt amb la coberta preparada amb el cogombre.
Serveix immediatament.
Pots servir aquest plat amb amanida de col.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
990 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c