Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (3 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 cebes vermelles grans
  • 2 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 baguetes a 260 g

Coberta:

  • 6 cogombres
  • 80 grams d'api
  • ½ remet, d'anet
  • 1 xili
  • 3 cullerades de vinagre de poma
  • 8 llesques de formatge per raclett a 50 grams.

4 racions

ElaboraciĂł

Talla les cebes en anells prims.
DesfĂŠs la mantega en una paella.
Afegeix el sucre i remou bĂŠ.
Agrega els anells de ceba.
Remena amb agitació constant fins que es caramel¡litzi i obtingui un color groc daurat i reserva a part.
Tallar les baguetes en 6 peces.
Talla cadascuna, per la meitat.

Coberta:

Pica a daus petits, el cogombre, l'api i l'anet i barreja bĂŠ.
Talla el xili en anells fins, elimina les llavors, si aixĂ­ o desitges,
i barreja la coberta, amb el vinagre de poma.
Col¡loca els anells de ceba caramel¡litzats a la meitat inferior dels trossos de baguet.
Fon el formatge per raclet en una paella revestida de teflĂł.
Reparteix, el formatge fos sobre els trossos de Baget i adorna el damunt amb la coberta preparada amb el cogombre.
Serveix immediatament.
Pots servir aquest plat amb amanida de col.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre

Enllaça aquesta recepta:

386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!