Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes vermelles grans
  • 2 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 baguetes a 260 g

Coberta:

  • 6 cogombres
  • 80 grams d'api
  • ½ remet, d'anet
  • 1 xili
  • 3 cullerades de vinagre de poma
  • 8 llesques de formatge per raclett a 50 grams.

4 racions

Elaboració

Talla les cebes en anells prims.
Desfés la mantega en una paella.
Afegeix el sucre i remou bé.
Agrega els anells de ceba.
Remena amb agitació constant fins que es caramel·litzi i obtingui un color groc daurat i reserva a part.
Tallar les baguetes en 6 peces.
Talla cadascuna, per la meitat.

Coberta:

Pica a daus petits, el cogombre, l'api i l'anet i barreja bé.
Talla el xili en anells fins, elimina les llavors, si així o desitges,
i barreja la coberta, amb el vinagre de poma.
Col·loca els anells de ceba caramel·litzats a la meitat inferior dels trossos de baguet.
Fon el formatge per raclet en una paella revestida de tefló.
Reparteix, el formatge fos sobre els trossos de Baget i adorna el damunt amb la coberta preparada amb el cogombre.
Serveix immediatament.
Pots servir aquest plat amb amanida de col.


Recepta de cuina de Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: