Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cebes vermelles grans
  • 2 cullerades de mantega
  • 4 cullerades de sucre
  • 2 baguetes a 260 g

Coberta:

  • 6 cogombres
  • 80 grams d'api
  • ½ remet, d'anet
  • 1 xili
  • 3 cullerades de vinagre de poma
  • 8 llesques de formatge per raclett a 50 grams.

4 racions

Elaboració

Talla les cebes en anells prims.
Desfés la mantega en una paella.
Afegeix el sucre i remou bé.
Agrega els anells de ceba.
Remena amb agitació constant fins que es caramel·litzi i obtingui un color groc daurat i reserva a part.
Tallar les baguetes en 6 peces.
Talla cadascuna, per la meitat.

Coberta:

Pica a daus petits, el cogombre, l'api i l'anet i barreja bé.
Talla el xili en anells fins, elimina les llavors, si així o desitges,
i barreja la coberta, amb el vinagre de poma.
Col·loca els anells de ceba caramel·litzats a la meitat inferior dels trossos de baguet.
Fon el formatge per raclet en una paella revestida de tefló.
Reparteix, el formatge fos sobre els trossos de Baget i adorna el damunt amb la coberta preparada amb el cogombre.
Serveix immediatament.
Pots servir aquest plat amb amanida de col.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

464 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!