Truita amb suc

Ingredients

  • 6 ous
  • 300 grams mongetes de santa pau cuites
  • I ceba tallada menuda
  • 2 grans d'alls tallats menuts
  • 300 grs. tomàquets madurs
  • 300 grs costella de porc duroc o ibèric
  • Oli

4 racions

Elaboració

Amb els ous i les mongetes fer una truita i reservar.
Posar oli a una cassola, enrossir la costella de porc i apartar.
En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba, alls i tomàquets, deixar que es confiti,
Afegir la costella de porc i la truita. un parell de xups i a menjar.

Notes

acompanyar amb una bona amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: