Truita amb suc

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 ous
  • 300 grams mongetes de santa pau cuites
  • I ceba tallada menuda
  • 2 grans d'alls tallats menuts
  • 300 grs. tomĂ quets madurs
  • 300 grs costella de porc duroc o ibèric
  • Oli

4 racions

ElaboraciĂł

Amb els ous i les mongetes fer una truita i reservar.
Posar oli a una cassola, enrossir la costella de porc i apartar.
En el mateix oli fer un sofregit amb la ceba, alls i tomĂ quets, deixar que es confiti,
Afegir la costella de porc i la truita. un parell de xups i a menjar.

Notes

acompanyar amb una bona amanida


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita amb suc

Enllaça aquesta recepta:

569 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!