Requesó amb frambuesas

Categoria:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cullarades de sucre
  • 2 rovells d'ou
  • 150 g de mató
  • 50 g de nata montada
  • 3 fulles de gelatina
  • Unasafata de gerdons
  • Mermelada de gerdons

4 racions

Utensilis

recipent,motlles individuals, batedora

Elaboració

Fon les fulles de gelatina en una mica d'aigua calenta i coleu. Neteja els gerdons
Posa els gerdons en un recipient, afageix els rovells batuts amb dos cullerades de sucre i triturau en la batedora. Verteix la gelatina i afageix la nata montada barrejant-ho manualment
Reparteix aquesta preparació en motlles individuals lleugerament humits i deixal's en la nevera durant quatre hores.
desfès els flans i acompañals amb uns gerdons i un fil de mermelada.

30min

Notes

Es un postre molt bó, s'ha de tastar


Recepta de cuina de Requesó  amb frambuesas

Requesó amb gerdons

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: