Tartaletas de cordero

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200g hojaldre, 2 cucharadas de pasas, 1dl brandy, 1 cebolla, 1 zanahoria grande, 1 puerro, 500g de carne de cordero sin hueso ni grasa, 1 dl aceite de oliva, 1 cucharada de mostaza, 2 cucharadas de nata.

4 racions

Utensilis

Una platera plana,legumbres para peso, una sarten, cochara, guchillo,

Elaboració

1º Precalentar el horno a 200º. Extender el hojaldre en una superficie plana, forrar las tartaletas y el hormear con un peso de legumbres encima durante 15 minutos. Retirar el peso de legumbres de la tartaletas y hornear duraNTE 5 MINUTOS MÁS.
2º Disponer las pasas en un cuenco cubiertas con el brandy. Pelar y picar la cebolla, la zanahoria y el puerro. Cortar la carne en dados pequeños, saltear la carne en una sarten con el aceite, incorporar las verduras saltear y regar con brandy y las pasas, salpimentar y dejar hacer durante 10 minutos a fuego bajo.
3º Mezclar el salteado de la sartén con la mostaza y la nata. Rellenar las tartaletas con esta mezcla y hornear durante 5 minutos más, y servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: