Brou de l’àvia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 – 3 carcanades de pollastre
  • Un tros de vedella amb os
  • Un os de porc salat
  • Ceba
  • Pastanaga
  • Porro
  • Patata i api.

4 racions

Elaboració

• Pelem, tallem i netegem les verdures i netegem també les carcanades, traient-hi les entranyes, que també es posen al brou (dona més gust si es posa separat).
• Posem l’olla a bullir amb molta aigua i sal, quan arranca el bull ho tirem tot a dins. Ho deixarem bullir un parell d’hores.
• Quan creiem que ja està fet, ho colarem tot i amb el brou ja podrem fer la sopa amb la pasta que més ens agradi.
• Triarem les verdures i la carn la traurem del ossos per posar-ho en una safata a part. Queda molt bo afegit a la sopa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: