Mandonguilles amb pèsols
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- ½ kg. de carn picada de vedella i porc barrejada
- Pèsols
- Alls
- Julivert
- 4 ous
- 2 llesques de pa
- Sal
- Pebre negre
- Farina
- Ceba
- Pebrot
- Tomàquet fregit
- Ametlles i una galeta.
4 racions
Elaboració
• Posem la carn, els alls petits, el julivert talladet, el pa, els ous, la sal i el pebre en un bol i ho amassem tot ben bé fins que no es noti el pa.
• Amb la massa ben treballada, fem petites boles, les passem per la farina i les posem a fregir amb oli d’oliva. Les reservem en una cassola.
• Al mateix oli de fregir les mandonguilles, posem la ceba picada i el pebrot a sofregir, i hi afegim el tomàquet fregit.
• Quan ho tinguem a punt, ho posarem al pot del turmix amb les ametlles, el julivert i la galeta (també podem posar-hi un carquinyoli), i ho triturarem.
• A la cassola on tenim les mandonguilles hi posem els pèsols crus, hi tirem pel damunt la salsa, ho posem al foc afegint-hi una mica d’aigua i a fer xup – xup.
• Ja ho tindrem a punt per posar al plat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
25669 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.