Mandonguilles amb pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ½ kg. de carn picada de vedella i porc barrejada
  • Pèsols
  • Alls
  • Julivert
  • 4 ous
  • 2 llesques de pa
  • Sal
  • Pebre negre
  • Farina
  • Ceba
  • Pebrot
  • Tomàquet fregit
  • Ametlles i una galeta.

4 racions

Elaboració

• Posem la carn, els alls petits, el julivert talladet, el pa, els ous, la sal i el pebre en un bol i ho amassem tot ben bé fins que no es noti el pa.
• Amb la massa ben treballada, fem petites boles, les passem per la farina i les posem a fregir amb oli d’oliva. Les reservem en una cassola.
• Al mateix oli de fregir les mandonguilles, posem la ceba picada i el pebrot a sofregir, i hi afegim el tomàquet fregit.
• Quan ho tinguem a punt, ho posarem al pot del turmix amb les ametlles, el julivert i la galeta (també podem posar-hi un carquinyoli), i ho triturarem.
• A la cassola on tenim les mandonguilles hi posem els pèsols crus, hi tirem pel damunt la salsa, ho posem al foc afegint-hi una mica d’aigua i a fer xup – xup.
• Ja ho tindrem a punt per posar al plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Mª angels diu:
Avui he fet aquestes mandonguilles exquesites, a més i he posat uns quans muxarnons,també per xuparse els dits, bonìssimes.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!