Flam

Ingredients

  • ½ litre de llet
  • 4 ous
  • Sucre (una cullerada de sopa per ou)
  • La pell ratllada d’un quart d’una llimona
  • I sucre per fer el caramel.

4 racions

Elaboració

. Batrem els ous en un bol i hi afegirem la llet, el sucre i la llimona ratllada, i ho barrejarem tot (tots els ingredients els hi posarem freds)
· Agafarem el motllo on hi volem fer el flam, i hi tirarem una mica de sucre i ho posarem un moment damunt del foc, fins que el sucre es caramel·litzi.
· Omplirem el motllo amb la barreja i el taparem amb paper d’alumini.
· Posarem el motllo dins una cassola amb un parell de dits d’aigua freda, la taparem i la posarem al foc de 15 a 17 minuts.
· Traurem la cassola del foc i deixarem refredar el flam a la mateixa cassola destapada i amb la mateixa aigua.
· Quan estigui fred, el podem posar unes hores a la nevera.
· Ja el podrem desemmotllar i posa’l al plat per servir-lo.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: