Peres al Vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 peres (no massa toves)
  • ¾ de litre de vi negre
  • Uns grans de cafè
  • Una rama de vainilla natural
  • Una llimona
  • Xocolata de cobertura
  • Mantega
  • I un vaset de sucre.

4 racions

Elaboració

• Pelarem les peres i mitja llimona, i ho posarem a bullir, juntament amb el vi, els grans de cafè, la vainilla i el sucre (posarem la pell de la llimona).
• Quan la pera sia cuita, la retirarem i deixarem que el vi es vagi reduint, afegint una mica més de sucre (al gust), fins que es faci xarop.
• Desfarem una mica de xocolata amb la mantega.
• Posarem les peres en un plat, hi tirarem pel damunt la xocolata, posarem la reducció del vi al costat amb els grans de cafè i la pell de la llimona tallada petita i a punt per gaudir.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: