Conill amb carxofes arrebossades
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts
- Ceba
- Alls sencers
- Llorer
- Xerès sec
- Oli
- Sal i pebre negre
- 4 carxofes
- Farina i 1 ou.
4 racions
Elaboració
• Rentarem el conill ben net amb aigua fresca, el deixarem escórrer i el salpebrarem.
• En una safata de forn hi posem la ceba tallada en juliana una mica gruixuda i el conill al damunt. Donarem un cop als alls, amb pela, i els posarem a sobre amb el llorer i un raig d’oli d’oliva i ho posarem al forn ben calent.
• A mitja cocció, el plat triga d’una hora a una hora i quart per fer-se, hi tirarem un raig de xerès sec.
• Agafarem les carxofes crues i les tallarem a làmines fines, menys d’un vuitè, les salarem i les passarem ràpidament per farina i ou ja que sinó s’ennegreixen, i les fregirem en una paella.
• Posarem el conill en una safata i al voltant les carxofes d’acompanyament
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.