Conill amb carxofes arrebossades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill tallat a quarts
  • Ceba
  • Alls sencers
  • Llorer
  • Xerès sec
  • Oli
  • Sal i pebre negre
  • 4 carxofes
  • Farina i 1 ou.

4 racions

Elaboració

• Rentarem el conill ben net amb aigua fresca, el deixarem escórrer i el salpebrarem.
• En una safata de forn hi posem la ceba tallada en juliana una mica gruixuda i el conill al damunt. Donarem un cop als alls, amb pela, i els posarem a sobre amb el llorer i un raig d’oli d’oliva i ho posarem al forn ben calent.
• A mitja cocció, el plat triga d’una hora a una hora i quart per fer-se, hi tirarem un raig de xerès sec.
• Agafarem les carxofes crues i les tallarem a làmines fines, menys d’un vuitè, les salarem i les passarem ràpidament per farina i ou ja que sinó s’ennegreixen, i les fregirem en una paella.
• Posarem el conill en una safata i al voltant les carxofes d’acompanyament

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!