Broxetes en adob

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Ceba
  • 2 ½ dl d’oli
  • 3 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 1 fulla de llorer
  • 5 ¼ culleradeta de timó
  • 6 Sal
  • 7 Pebre
  • Això es per a la salsa.
  • ¾ kg. Brotxetes de porc,xai...
  • 2 Cebes partides en 4 trossos
  • 8 Tomàquets miniatura
  • 2 Pebrots verds a daus
  • 16 Xampinyons sencers
  • 2 Rodanxes de pinya partides en 8 trossos
  • 8 Talls de bacon partits per la meitat i enrotllats

6 racions

Utensilis

Un cassó
Un bol
Una safata
Una cullera de fusta
Palets per a brotxetes

Elaboració

Combineu tots els ingredients de la salsa en un cassó. Afegiu-hi els cubs de carn i ho deixeu macerar a la nevera de 2 a 3 hores. Removeu-ho de tant en tant.
Escalfeu el forn. Alterneu els cubs de carn amb les verdures, els trossos de pinya i el bacon enrotllat.
Voltegeu les brotxetes i unteu-les amb la salsa mentre es vagi fen al forn. Serviu-les sobre arròs.

45min


Recepta de cuina de Broxetes en adob

Brotxetes en adob

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: