Alcachofas rellenas

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 alcachofas
  • 300 gr. De salchichas,,
  • 4 huevos
  • 100 gr. De mantequilla
  • 1 cucharada de perejil picado
  • 2 cucharadas de pan rallado
  • 1cucharada de harina
  • 1 limon
  • Sal
  • Pimienta

4 racions

Utensilis

Una paella
Un cuenco
Una cuchara
Una espumadera

Elaboració

Quitar las primeras hojas duras de las alcachofas, cortarlas reservando solo los fondos.
Hervirlos en agua salada a la que se habrán añadido unas gotas de limon.
Se quita la piel a las salchichas, se desmenuzan y se mezclan con el perejil picado, el pan rallado,la harina y los huevos enteros, sazonando con sal y pimienta.
Escurrir las alcachofas, rellenarlas con la masa preparada y freirlas en mantequilla derretida, dejando que se doren por ambos lados.
Servir acompañadas de los otros dos huevos cocidos duros y aceitunas negras para adornar las alcachofas

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: