Gazpaxo andaluz

Categoria:
Típica de: Espanya → andalucia
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/L,1/2 de agua aprosimadamente
  • 500,gr de tomates,1/2,cebolla,2/pepinos
  • 1/pimiento rojo,3/pimientos italianos
  • 4/dientes de ajo,2/manzanas golden y
  • Unas olgazas de miga de panán de dia anterior
  • Una tazita de aceite de oliva 1/2 de vinagre
  • De jerez,un ch,de sal

6 racions

Utensilis

un bol,turmix y una jarra

Elaboració

Colocamos todo en un bol que nos entren
todas las verduras agregamos el agua el
aceite y vinagre y sal y trituramos todo
muy bien una vez triturado
lo pasamos por el chino lo pasamos a una
jarra y lo rectificamos de sal
y al frigo servir bien frio

15min

Notes

si tenemos retaquillos de queso manchego que no sabemos
que hacer con ellos yo se los suelo añadir le da un toque
super especial pero esto cuando lo bamos apasar por el
turmix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: