Bacalao a la catalana

Categoria:
Típica de: Espanya → cataluña
Dieta: halal
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4/ lomos de bacalao desalado
  • 1/ lata de tomate triturado natural
  • 1/ cebolla mediana
  • 6/ dientes de ajo
  • 1/ huevo
  • Y harina para rebozar el bacalao

4 racions

Utensilis

cazo,baso para el ali oli y bandeja de horno

Elaboració

En un cazo mediano hacemos una salsa de tomate
con la cebolla el ajo y el tomate
y acontinuación hacemos un ali oli con el
huevo dos dientes de ajo y una pizca de sal
y aceite de girasol.
Rebozamos el bacalao y lo freimos en una bandeja
de horno agregamos la salsa de tomate y encima
disponemos los lomos de bacalao,los lomos de bacalao
los napamos con el ali oli.
Y los llebamos al horno a unos 200,grados
y gratinamos, los emplatamos y ala mesa

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Manuel toscano forero diu:
este bacalao fue elaborado en restaurante,
MIRAMAR EN PINEDA DE MAR

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: