Cochinillo a la Cazuela

Categoria:
Típica de: Lleida
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg y medio de cochinillo, a aproximadamente un cuarto.
  • 1 pimiento rojo grande.
  • 1 cabeza de ajo.
  • Aceite de oliva.
  • 1 copa de coñac.
  • 1 copa de vino blanco.
  • Perejil.
  • Sal y pimienta negra.

4 racions

Elaboració

Trocear el cochinillo y salpimentar.
Calentar el aceite, en una sartén y freír la carne, a fuego fuerte ponerla, en una cazuela.
En el aceite sobrante, se fríen los ajos laminado y el pimiento troceado, añadir el coñac, el vino y un vaso de agua,lo dejamos hasta la ebullición, a continuación lo ponemos en la cazuela.
Lo cocemos a fuego medio hasta que este tierno si hace falta se le puede añadir una mica mas de agua.
En un mortero, machacamos los ajos restantes, con el perejil lo añadimos a la cazuela, un par de vueltas y listo para servir.

1h 30min

Notes

Se puede a acompañar con puré de manzana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Agustina Cubillana Quintana diu:
Este plato es especial, para fiestas navideñas

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: