Caracoles en salsa picante

Categoria:
Típica de: Espanya → Lleida
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg caracoles.
  • 100 gr chorizo picante.
  • 100 gr jamón.
  • 100 gr beicón.
  • 1 bote de tomate frito pequeño.
  • 1 copa de coñac.
  • 1 copa de vino rancio.
  • Aceite.
  • Sal.
  • Harina.
  • Hierba buena.
  • Guindilla
  • 1cebolla mediana

4 racions

Elaboració

Limpiamos los caracoles,los hervimos con hierba buena y guindilla,se dejan escurrir.
En una cazuela de barro,ponemos el aceite a calentar.
Cortamos la cebolla a trocitos pequeños,doramos a fuego lento.
Troceamos el chorizo,jamón y beicón todo a dados pequeños,lo incorporamos ala cazuela para sofreír un poquito.
A continuación añadimos el coñac vino y tomate y la sal lo dejamos hacer un chu!!!chu!!! y añadimos los caracoles,que hiervan unos minutos.
Para espesar la salsa una cucharada de harina.

1h


Recepta de cuina de Caracoles en salsa picante

Catalunya

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Han de estar de muerte aquests cargols.Magrada això de fer servir el vi ranci per cuinar, la meva avia sempre en feia servir.
Lourdes Xargayo diu:
Només una observació....en els ingredients no hi ha la ceba....quantes ni van?? ja que en l'explicació diu "cortamos la cebolla i doramos a fuego lento". Gràcies.
Agustina Cubillana Quintana diu:
Perdona Lourdes va una cebolla mediana.Gracias y un saludo

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: