Mar y montaña

Ingredients

  • 12 gambas
  • 16 albóndigas
  • 8 sepias pequeñas
  • Tres cucharadas de aceite
  • Una cebolla pequeña
  • 4 tomates
  • Romero y tomillo

Elaboració

Sepia hervir cinco minutos con agua y retirar las albóndigas se freír y se reservar , separan las gambas un poco con el aceite y se retira, en le a aceite de las gambas se pone la cebolla y cuanto esta un poco hecho,se ponen le tomate tomillo y romero y las gambas la sepia albóndigas y se dejan cinco minutos el fuego lento

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

Juana risquez gutierrez diu:
UUUMMMMMMMMM QUE RICO TIENE QUE ESTAR
Soledad morales diu:
mmmmmmmmmmm tine mui buana pinta
yoli ortiz diu:
tiene una pinta estupenda lo haré en casa
Ricardo barbero diu:
tiene que estar buenisima
Jesus de la torre lopez diu:
tiene que estar estupemdo,temdremos que probarlo
jesus
Jordi Bosch Negre diu:
Guapo aquest plat i a mes ben presentat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: