Pa de pessic

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous
  • 150 de sucre
  • 150 de farina

6 racions

Elaboració

En un bol, bateu tres ous sencers i tres rovells amb el sucre fins que estigui a punt de beta.
Afegiu-hi la farina, tamisada i remeneu amb suavitat de baix cap dalt, quan ja estigui tot integrat poseu-hi les tres clares restants a punt de neu, procurant que no baixi la massa.
Aboqueu-ho en un motlle folrat amb paper de forn, poseu-lo al forn preescalfat a 170 graus uns 20 o 25 minuts.
Punxeu-ho amb una broqueta per veure si està cuit. I quan estigui cuit traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar.

50min

Notes

Aquest pa de pessic es pot menjar sol, ho pot ser una excel·lent base per mones de pasqua i altres pastissos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josefina Guiu Ferré diu:
Punt de beta es quan es bat molt bé la pasta, fins que veiem que quan axequem la vareta de batre, veiem què la pasta cau doblegant-se com si fos una beta(una beta es una peça de roba estra i llarga).


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!