Pastis de pastanaga i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de pastanaga rallada
  • 200g de farina
  • 150g de sucre
  • 150g de nous pelades
  • 125ml d'oli de gira-sol
  • 2 ous
  • 1/2 sobre de llavat químic
  • 1 culleradeta de canyella
  • Un pessic de sal

6 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180º.
Barreja en un bol els ous la sucre i el pessic de sal fins que doblin el seu volum.
A la barreja anterior i afeixin el oli gira-sol, la farina tamisada sense deixar de batre.
Afeixeu la canyella, i torneu a batre fins que estigui tot ben integrat, afegim la pastanaga ratllada i les nous a trossets hi ho barregem tot molt bé.
Untem un motlle amb mantega hi una mica de farina hi aboquem tota la barreja anterior.
El fiquem al forn 45 minuts.
Deixar refreda abans de desemmotlla.

1h 10min

Notes

Aquest pastís, pot ser un molt bon berenar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan vila parareda diu:
Te molt bona pinta, carai!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: