Espaguetis amb tonyina
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams espaguetis
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 tomaques madures
- 40 grams de tàperes
- 125 grams de tonyina amb oli
- Unes fulles d'alfàbrega
- Sal, oli i pebre
4 racions
Elaboració
Poseu al foc una olla amb força aigua, quan comenci a bullir pose-hi la sal i afegiu els espaguetis, coure'ls el temps que indica el fabricant.
Mentrestant, renteu i eixugueu les fulles d'alfàbrega, piqueu el all i la ceba ben finet, rentar els tomàquets i talleu-los petits.
Poseu una paella al foc amb 2 cullerades d'oli i deure-ho-hi el all 2 minuts, afegir-hi la ceba i coure 5 minuts. Incorporeu el tomàquet i coure 5 minuts mes remant de tan en tan, afegiu les fulles d'alfàbrega talledetes i les tàpares i trèieu del foc.
Incorporeu la tonyina escorreguda, amaniu amb el pebre i remenau.
Escorre-ho els espaguetis i repetiu-los en quatre plats i afegiu el sofregit que hem preparat i decoreu amb unes fulles d'alfàbrega, i serviu de seguida.
30min
Notes
Hi podeu afegir olives negres, tallades a trossets.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Punt de beta es quan es bat molt bé la pasta, fins que veiem que quan axequem la vareta de batre, veiem què la pasta cau...