Amanida de tomaca, alvocat i pernil dolç

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 tomaca de uns 200gr madura però de bona qualitat
  • 1 alvocat
  • 75gr de pernil dolç
  • Oli, vinagre i sal
  • Unes fulles d'enciams variats (opcional)

1 racions

Elaboració

Rentar la tomaca, trèieu la part de dalt i talleu-la a rodelles fines i poseu-les en un plat pla i amaniu.
Tallar el alvocat per la mitat treure el pinyol i la pell talleu-lo tan fi com pugeu i la neu posant damunt de les rodelles de la tomaca i amaniu.
Per ultim poseu el pernil dolç el damunt, es pot acompanyar amb els enciams.

30min

Notes

Es una amanida que es pot menjar tot l'any molt fàcil de fer, que pot ser un plat únic per sopar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: