Tarta moka

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 140 gr. Mantequilla
  • 140gr. Harina
  • 3 huevos
  • 140 gr. Azucar
  • 25 gr. Levadura
  • Con estos ingredientes se hace un bizcocho redondo, colocándolo en un molde.
  • 50 gr. De café
  • 300 gr. Azucar
  • 250 gr. Mantequilla
  • 2 Yemas
  • 1 Bote de vainilla
  • 100 gr. De almendras
  • Con estos ingredientes prepararemos una crema.

6 racions

Utensilis

1 molde de 20 cm.
1 Tenedor
1 Cuchillo
1 Espatula
1 Bandeja

Elaboració

Preparar un café muy cargado. Batir la mantequilla con azucar hasta que este bien espumoso.
Agregar las yemas, la vainilla y un poco de café. Batir hasta conseguir una pasta cremosa.
Cortar el bizcocho en discos. Rellenar con la crema preparada anteriormente.
Cubre con la otra mitad del bizcocho, cubrir con la misma quema la parte de arriba y los costados.
Adornar con trocitos de almendras.

1h

Notes

Como podeis ver la foto no es exactamente como yo la describo pero es quizás la más parecida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: