Crema frita

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredientes para la pasta.
  • ¼ de leche.
  • 1 rama de vainilla.
  • 25gr. De canela .
  • 1 limón
  • 2 huevos
  • 75 gr. Azúcar
  • 4o gr. Harina
  • Ingredientes para el rebozado.
  • 2 dl. De aceite
  • 100 gr. Azúcar
  • 1 huevo

Utensilis

Utensilios.
1 fuente honda
1 cazo de acero
1 cuchara de madera
1 plato hondo
1 bandeja de cartón con blonda
espumadera

Elaboració

Confección de la pasta.
Poner a hervir la leche con la canela y la cáscara de limón. Mezclar los huevos con el azúcar, añadiendo la harina poco a poco. Colocar al fuego sin dejar de mover hasta que la pasta se desprenda del cazo.
Echar la pasta en una fuente llana, después de haberla rociado con una gotas de agua. Extender bien la pasta, ayudándose de una cuchara hasta conseguir un grosor de medio dedo.
Cortar la pasta una vez fría en cuadrados de unos 5 cm. De lado. Rebozar cada uno de estos trozos en huevo.
Freír en abundante aceite. Escurrir bien el aceite, mezclar en un pato canela y azúcar y pasar cada uno de los trozos por la mezcla.
Colocarlos en una bandeja con blonda.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: