Crema frita

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredientes para la pasta.
  • ¼ de leche.
  • 1 rama de vainilla.
  • 25gr. De canela .
  • 1 limón
  • 2 huevos
  • 75 gr. Azúcar
  • 4o gr. Harina
  • Ingredientes para el rebozado.
  • 2 dl. De aceite
  • 100 gr. Azúcar
  • 1 huevo

Utensilis

Utensilios.
1 fuente honda
1 cazo de acero
1 cuchara de madera
1 plato hondo
1 bandeja de cartón con blonda
espumadera

Elaboració

Confección de la pasta.
Poner a hervir la leche con la canela y la cáscara de limón. Mezclar los huevos con el azúcar, añadiendo la harina poco a poco. Colocar al fuego sin dejar de mover hasta que la pasta se desprenda del cazo.
Echar la pasta en una fuente llana, después de haberla rociado con una gotas de agua. Extender bien la pasta, ayudándose de una cuchara hasta conseguir un grosor de medio dedo.
Cortar la pasta una vez fría en cuadrados de unos 5 cm. De lado. Rebozar cada uno de estos trozos en huevo.
Freír en abundante aceite. Escurrir bien el aceite, mezclar en un pato canela y azúcar y pasar cada uno de los trozos por la mezcla.
Colocarlos en una bandeja con blonda.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1336 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: