Falso changurro

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Puerro, cebolla, pimientos rojo y verde, tomate frito, palitos de cangrejo(surimi), pan rallado, aceite, mantequilla,laurel, ajo, sal, pimienta y conchas de mejillones o vieiras vacías.

Elaboració

en una cazuela ponemos un poco de aceite y en el sofreímos la cebolla, los pimientos,el puerro y el ajo junto con el laurel,la sal y un poco de pimienta,todo ello bien picadito.Mientras picaremos los palitos en trozos también pequeños,cuando el sofrito este hecho,retiraremos el laurel, le añadiremos el surimi y el tomate frito y lo tendremos en el fuego removiendo todo durante 3 o 4 minutos.retiraremos del fuego y dejaremos templar, mientras limpiaremos bien las conchas de marisco.rellenar las conchas con el sofrito,polvorear con bastante pan rallado, poner sobre el pan un poco de mantequilla y gratinar en el horno


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: