Ensaladilla suau
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 patates grossetes
- 4o gr. mantega
- 2 llaunetes de tonyina
- 2 ous durs
- 200 ó 250 gr. de pernil serrà (talladet ben petit)
4 racions
Elaboració
Bulliu les patates a troçets, amb aigua i sal. Un cop bullides les xafeu (amb una mica de l'aigua de bullirles), pero no del tot i barrejeu amb la mantega. Afegiu la tonyina, els ous talladets petits i la meitat del pernil. Si veieu que us queda massa espés, hi poseu més aigua de coure les patates i un xorret d'oli.
Emplateu i decoreu amb la resta del pernil.
La podeu servir freda, pero a temperatura ambient, també está molt bona.
Bon profit!
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.