Ensaladilla suau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates grossetes
  • 4o gr. mantega
  • 2 llaunetes de tonyina
  • 2 ous durs
  • 200 ó 250 gr. de pernil serrà (talladet ben petit)

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates a troçets, amb aigua i sal. Un cop bullides les xafeu (amb una mica de l'aigua de bullirles), pero no del tot i barrejeu amb la mantega. Afegiu la tonyina, els ous talladets petits i la meitat del pernil. Si veieu que us queda massa espés, hi poseu més aigua de coure les patates i un xorret d'oli.
Emplateu i decoreu amb la resta del pernil.
La podeu servir freda, pero a temperatura ambient, també está molt bona.
Bon profit!

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!