Bacallà confitat amb “ensaladilla” russa i musclos
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 Llom de bacallà dessalat d’uns 200 g
- 1 Pot d’ensaladilla russa
- 1 Pot de maionesa
- 4 o 5 Musclos
- Oli d’oliva verge extra
- 2 Alls
- Sal
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Fem els musclos al vapor i hi traiem les closques buides. Els reservem.
En un motlle, hi posem l’ensaladilla i la reservem. 
Per confitar el bacallà:
Posem en un cassó o casserola  oli d’oliva verge extra  fins  cobrir el bacallà. L’escalfem  amb els alls sencers i partits per la meitat. Quan aquests estiguin daurats es deixa refredar l'oli.
Quan arribi a 65º (podeu fer servir un termòmetre de cuina o quan es fiqui el dit i gairebé cremi) es fica el bacallà escorregut i el més sec possible amb la pell cap avall en l'oli, procurant que us quedi cobert. Heu de mantenir aquesta temperatura durant 20 minutos.
Traiem el bacallà i traiem l'oli.
Per montar el plat:
En el centre, hi posem el bacallá, en un costat l’ensaladilla russa desmtllada amb una cullerada de maionesa a sobre i a l’altre costat, els musclos.
Ja es pot servir.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Bacallà
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3717 visites.
 3717 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram