Bescuit

Ingredients

  • 4 ous.
  • 1 iogur de llimona.
  • 100 grs. de sucre.
  • 100 grs. de farina.
  • La pela d'una llimona ratllada.
  • 50 grs. de pinyons i ametlles.
  • 1 sobre de llevat en pols.

6 racions

Elaboració

Es barregen el rovells d'ou amb al sucre,la farina, la pela ratllada de la llimona,el iogur, les clares, a punt de neu, i el llevat.
Quan la pasta es ben lligada, es posa en una plata de llauna untada amb mantega i espolsada amb farina.
Al damunt s'hi escampen pinyyons i trossos de ametllas.
Es fica al forn, ja calent i es deixa coure durant mitja hora.
quan s'intrudueeix un ganibet en la pasta i surt net, ja es pot treure del foc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: