Almendras garrapiñadas

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • .Ingredientes , almendras 500 gramos,azúcar 500 gramos ,agua medio litro

5 racions

Utensilis

una cazuela de barro y una cuchara de madera

Elaboració

Se parten las almendras,se echan a la cazuela a fuego moderado,para que se tuesten un poco se nota cuando se van tostando porque espetegan,siempre sin dejar de remover se le añade el agua y el azúcar se sigue removiendo asta que desaparezca el agua ,viereis que se seca mucho es cuando las almendras cojen el azúcar esperad un poco para que cojan brillo poro no mucho no hace falta que estén muy brillantes pues se quemaría el azúcar y margarían después se echan encima del mármol y se separan de una en una , cuando se enfrían guardarlas en un bote bien cerrado

45min


Recepta de cuina de Almendras garrapiñadas

Almendras garrapiñadas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Dolça diu:
Tú dirás que son fáciles de hacer, pero cada vez que las he intentado hacer las he quemado. Van a ser mi asignatura pendiente!
Rosa Mari 1953 diu:
hola dolÇa te dire que al final cuando las almendras se be el azúcar como blanquinoso se espera un poco sin dejar de remover, veras que el azúcar empieza a ponerse como caramelo les das unos remeneos pero poco y sacarlas del fuego las pones en el marmol y las separas
Dolça diu:
La próxima vez que lo intente seguiré tus consejos, a ver si lo consigo!

Gràcies
Dolça

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: